Agenda

Het jaarthema is Heb je naaste lief …’ (medemenselijkheid)

Onze bijeenkomsten en vieringen vinden plaats in  de Cellebroederskapel, Brusselsestraat 58, Maastricht.
Aanvangstijd: 10:30 uur

zondag 28 januari 2018  Week van de Eenheid
Sint Janskerk, Vrijthof, Maastricht
        10.00 uur
Voorbereiding en medewerking vanuit de OBM: Tileke Darley
Lees meer …

zaterdag 3 februari 2018       Studie ochtend
Plaats:                 Zusters onder de Bogen
Verdere informatie volgt nog.

 Onze bijeenkomsten en vieringen vinden plaats in de Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4 (te bereiken via de poort naast Brusselsestraat 58) of via de Herbenusstraat 89.
Met de auto: U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein van Kumulus aan de Herbenusstraat 89.  Daarvandaan loopt u links van het Kumulusgebouw tot voorbij  de trappen. Dan vindt u de kapel aan uw linkerhand.
Lopend of met de fiets kunt u ook gebruik maken van de ingang via de poort naar de Cellebroedersstraat naast Brusselsestraat 58. U bent van harte welkom op onze bijeenkomsten.           Routeplanner

Ons jaar loopt van september tot juli. We  beginnen met een studieochtend over het jaarthema en we sluiten af met een feestelijke viering  eind juni. Op de zondagen in juli en augustus vindt u ons vanaf ca 11 uur’s morgens in de ‘Groene Kathedraal’ op het terras van het Onze Lieve Vrouweplein te Maastricht.

een open gemeenschap van mensen, die de wereld kritisch wil benaderen vanuit de traditie van het christendom en die zorg wil hebben voor elkaar en voor anderen