Agenda

Vanaf zondag 7 juli tot en met zondag 25 augustus ontmoeten we elkaar van circa 11 uur tot een uur of 12 op het terras van het Onze Lieve Vrouweplein. Er zijn altijd goede en interessante gesprekken. We zitten op het terras van Brasserie Van Buuren. Bij slecht weer zitten we binnen. Het is fijn als we elkaar zondag kunnen ontmoeten. Welkom allen.

 Tip: Kom je met de auto parkeer die dan in de Herbenusstraat. De parkeerplaats van Kumulus is niet te gebruiken. Wil je wat meer tijd dan tot 12 uur koop dan voor € 1 een parkeerkaartje. Dat voorkomt een bon en ongenoegen en je hebt een half uur meer tijd.

Zondag 9 juni Pinksteren Cellebroederskapel 10:30 uur
Voorbereiding: Roger Quintens (Leuven) en Rob Bos.

***
Onze bijeenkomsten en vieringen vinden plaats in de Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4 (te bereiken via de poort naast Brusselsestraat 58) of via de Herbenusstraat 89.

Met de auto: U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein van Kumulus aan de Herbenusstraat 89.  Daarvandaan loopt u links van het Kumulusgebouw tot voorbij  de trappen. Dan vindt u de kapel aan uw linkerhand.
Lopend of met de fiets kunt u ook gebruik maken van de ingang via de poort naar de Cellebroedersstraat naast Brusselsestraat 58.

U bent van harte welkom op onze bijeenkomsten.           Routeplanner

een open gemeenschap van mensen, die de wereld kritisch wil benaderen vanuit de traditie van het christendom en die zorg wil hebben voor elkaar en voor anderen